Kolben kulturhus

Kolben kulturhus ligger rett ved togstasjonen i Kolbotn sentrum, og har 3 saler til kulturarrangementer og annen formidling. I tillegg til å være et kulturhus huser Kolben flere andre virksomheter, som en avdeling av Nordre Follo bibliotek, kulturskole, Newton rom, kafé, restaurant mm.

Sal 1 er kulturhusets største amfiscene og en flerbrukssal for konserter, teater, dans, større møter, konferanser og foredrag. Det er 319 sitteplasser i alt, nede og på balkong. Sal 2 er en "black box" multisal som egner seg godt til klassiske konserter, klubbkonserter, små rockekonserter, revyer og mindre seminarer. Kapasiteten er 140 sitteplasser. Sal 4 er en flerbrukssal for øving og mindre konserter. I tillegg er det en kinosal.

Kulturhusets program består av varierte kulturopplevelser som konserter, teater, show og foredrag. Årlig gjennomføres mer enn 1000 øvelser/lukkede arrangementer, og mer enn 400 åpne arrangementer. Huset har et årlig besøk på ca. 500.000. 
 
Kulturhuset har enkelte arrangementer for barn og barnefamilier i løpet av året. Se kulturprogrammet for Kolben kulturhus.

Arrangementer hos Kolben kulturhus

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.