Kolben kulturhus

Kolben kulturhus ligger rett ved togstasjonen i Kolbotn sentrum, og har 3 saler til kulturarrangementer og annen formidling. Kulturhuset har enkelte arrangementer for barn og barnefamilier i løpet av året.

Kolben kulturhus sett fra forsiden med den karakteristiske bygningsbuen, og en stor plass foran

sirimi, CC-BY-3.0

Kolben kulturhus sett fra forsiden med den karakteristiske bygningsbuen, og en stor plass foran

sirimi, CC-BY-3.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Kolben kulturhus ligger rett ved togstasjonen i Kolbotn sentrum, og har 3 saler til kulturarrangementer og annen formidling. I tillegg til å være et kulturhus huser Kolben flere andre virksomheter, som en avdeling av Nordre Follo bibliotek, kulturskole, Newton rom, kafé, restaurant mm.

Kulturhuset har enkelte arrangementer for barn og barnefamilier i løpet av året. Se kulturprogrammet for Kolben kulturhus.

Sal 1 er kulturhusets største amfiscene og en flerbrukssal for konserter, teater, dans, større møter, konferanser og foredrag. Det er 319 sitteplasser i alt, nede og på balkong. Sal 2 er en "black box" multisal som egner seg godt til klassiske konserter, klubbkonserter, små rockekonserter, revyer og mindre seminarer. Kapasiteten er 140 sitteplasser. Sal 4 er en flerbrukssal for øving og mindre konserter. I tillegg er det en kinosal.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Kolben kulturhus

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.