Hemsedal Huskies

Hemsedal Huskies tilbyr hundespannkjøring med egen slede eller som passasjer. Sledene trekkes av 5-6 hunder. Erfaren guide følger med på alle turene. Barn fra 10 år, ungdom og voksne deler på et hundespann, og skiftes til å kjøre sleden og sitte på. Barn 3-9 år sitter på som passasjer i sleden.

Kategoribilde for vinteraktiviteter, hundesledespann i full fart over snøen med slede med to barn på og en voksen kjører bak

Illustrasjonsbilde BarnasNorge.no

Kategoribilde for vinteraktiviteter, hundesledespann i full fart over snøen med slede med to barn på og en voksen kjører bak

Illustrasjonsbilde BarnasNorge.no

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Hundespannkjøring med egen slede eller som passasjer. Sledene trekkes av 5-6 hunder. Erfaren guide følger med på alle turene. Varighet ca 3 timer inkludert transport, ca 2 timer uten transport, men inkludert opplæring og klargjøring. Ta med gode varme klær etter vær og vind, og godt fottøy.

Barn fra 10 år, ungdom og voksne deler på et hundespann, og skiftes til å kjøre sleden og sitte på. Barn 3-9 år sitter på som passasjer i sleden. Yngre barn kan bli med etter foreldrenes egen vurdering. Barn 0 - 4 år anbefales å sitte på fanget til en voksen under hele turen.

Barn 3-9 år som passasjer kr 850
Barn fra 10 år og voksen med eget spann kr 1700

Transport til og fra hotell eller Turistkontoret i Hemsedal inkludert i prisen

Påmelding senest 17.00 dagen før, online booking

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Medio desember til 14/4: tirsdag til søndag 10:00 eller 13:00, avgang varierer i løpet av perioden

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Hemsedal Huskies

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Hemsedal