Hemsedal Fjellsport

Familieklatringen foregår på 5-7 meter høye steiner i en spennende ur nedenfor Karisetberget, som er lett tilgjengelig og ligger sentralt ved Hemsedal. Ingen forhåndskunnskap er nødvendig. Andre aktiviteter er klatring på klipper, sykkelpark og el-sykkel utleie, elvesnorkling, zipline, kano- og kajakkutleie, mountain cart og rideturer.

Familieklatringen passer for barn fra ca 4 år, og for voksne i alle aldre. Varighet 2-3 timer.

Klatring på klatrefelt ved Hemsedal klatresenter: 10 - 25 meter høye klatreklipper med ruter fra grad 4+ til 6. Øvede og ikke øvede, barn under 10 år må ha følge med en voksen. Varighet 3-4 timer.

Leie av sykler til sykkelparken Totteskogen. Parken er meget familievennlig med grusete smale veier i lange baner og i flatt terreng. Den er plassert på en bakketopp mellom sentrum og skianlegget, med flott utsikt over Hemsedal.

Elvesnorkling nedover strykene i Hemsila med våtdrakt, redningsvest, dykkermaske og snorkel. Svøm sammen med ørreten og opplev en spennende undervannsvegetasjon. Fra 12 år. Varighet ca 3 timer.

Zip-line turen over Rjukandefossen er en brusende opplevelse.
Mountain Cartene består av et lite forhjul, ratt, og to brede bakhjul med sete mellom. man transporteres til toppen av et fjell og kjører ned på en godt preparert vei. Underholdende og sikker familiemoro! Kano- og kajakkutleie i fjellvannet.

Vannen, retning Lykkja/Ulsåkstølen. En 3 seters kano har plass til to voksne og to barn, uten for mye bagasje.

Rideturene arrangeres av "Haugen Gård" som ligger ved foten av Skogshorn-fjellet. Times- og dagsturer.

Arrangementer hos Hemsedal Fjellsport

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.