Geilo Sommerpark

Sommerparken omfatter en zip-line på hele 1100 meter, en høydepark, downhill-sykling, en trampoline, og en lekeplass med klatrestativ, husker, sandkasse mm. Området er også et fint utgangspunkt for sykkel- og vandreturer innover i fjellet Zip-linen starter fra Bjødnahovd, som ligger på toppen av he

 Klatring
 Klatring
Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Sommerparken omfatter en zip-line på hele 1100 meter, en høydepark, downhill-sykling, en trampoline, og en lekeplass med klatrestativ, husker, sandkasse mm. Området er også et fint utgangspunkt for sykkel- og vandreturer innover i fjellet

Zip-linen starter fra Bjødnahovd, som ligger på toppen av heisen i vestlia, på motsatt side av Geilo. Ta stolheisen eller gå til toppen. På turen ned med zip-linen er det en høydeforskjell på 260 meter, og avtsand til bakken mellom 2 og 35 meter. Nedre aldersgrense er 5 år, og minimumsvekt 25 kg. Det er mulig med tandemturer, dvs. to i zip-linen samtidig, som er populært blnt familier med barn ned til 5 år. Makismum egenvekt til ammen ved tandemnedfart er 120 kg.

Klatreparken Geilo Høydepark består av to områder: Høydeparken (minimumhøyde 140 cm) og Trollparken (høyde 110-140 cm), og en trampoline. Høydeparken har 31 ulike elementer med forskjellige vanskelighetsgrader. Elementene omfatter trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger, klatrenett m.m. og går mellom trærne mange meter over bakken. Alle deltakere får sikkerhetsinstruksjon og må gjennomføre en testløype før de får adgang til aktivitetene. Minimumshøyden er 140 cm. Trollparken er en høydepark for de mindre barna, med en minimumhøyde på 110 cm. Parken har 12 elementer, blant annet zip-line og svingende stokker. I Trollparken sitter en vaier fast i selen hele tiden, slik at barna ikke er ansvarlige for sin egen sikring.

Downhill-syklingen foregår i Geilo Downhillpark. Løypene starter på toppen av stolheisen, det er seks løyper i alt. I de grønne og blå løypene kan man bruke en vanlig terrengsykkel, stisykkel eller en fulldempet downhill-sykkel. Sykkel og beskyttelsesutstyr kan leies. Det er også et eget nybegynner- og barneområde med fire løyper tilpasset barn fra 5 år, blant annet en "skills"-løype og en teknisk løype. Området har en egen båndheis, som selv de minste barna klarer å ta alene. Sykkel og beskyttelsesutstyr kan leies. Sykkelutleien har også sykler til utleie for familieutflukter og sykling i annet terreng. Forhåndsbestilling anbefales.

Zipline: barn 5-15 år kr 495, voksen kr 595, twintur kr 795

Høydepark: 3 timer kr 195, dagspass kr 210 (kun tilgjengelig i lavsesong)

Trampoline: kr 50

Trollpark: kr 295

Barnesykkel fra kr 275, terrengsykkel fra kr 375

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Geilo Sommerpark:
1/7 - 20/8: alle dager kl 10.00-17.00
26/8 - 1/10: lørdag og søndag kl 11.00-16.00
2 - 15/10: alle dager kl 10.00-17.00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Geilo Sommerpark

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Hol