DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter

DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter er et sjøfartshistorisk og vitenskapelig opplevelses- og læringssenter. Interaktive utstillinger, mange innenfor fokusområdet klima og energi. 3D kino som viser filmer (10-12 minutter) i helgene, og en populær skipssimulator.

Sideveggen av aluminium og med tak lagt i forskjellige nivåer, og DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter i svarte bokstaver over inngangen

Orf3us, CC-BY-SA 4.0

Sideveggen av aluminium og med tak lagt i forskjellige nivåer, og DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter i svarte bokstaver over inngangen

Orf3us, CC-BY-SA 4.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter er et sjøfartshistorisk og vitenskapelig opplevelses- og læringssenter. Sjøfartsmuseet er en integrert del av vitensenteret, med interaktive installasjoner knyttet til ulike temaer som klima og energi, lasting og lossing, logistikk og sikkerhet. 3D-kino, , katalysator, kransimulator og skipssimulator.

Det er arrangementer for barn og barnefamilier flere helger og i skoleferier. Se programmet for DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter.

I de interaktive utstillingene kan man teste reaksjonsevnen, lære om klima og energi, utforske hvordan man laster en båt, lage vind med storm styrke, eller sette sjøbein. Lær også mer om coronaviruset og -pandemien, en bildevisualisering som du nok aldri har sett før. En spesiell attraksjon er senterets skipssimulator, hvor man kan styre alt fra en patruljebåt for kystvakten til en stor lastebåt. DuVerden har også et eget astroamfi der besøkende kan se 3D-filmer eller ta en reise i verdensrommet.

I 1. etasje er det en utstilling om lokal sjøfartshistorie, som er gratis å komme inn på. Utstillingen er full av små fortellinger om sjøfolk, redere, skip, havner, handel og farefulle reiser over hele verden, gjennom flere hundrede år.

Barn under 4 år gratis
Barn /ungdom / voksen kr 150
Familie (2 voksne + 2 barn) kr 480
Ekstra barn kr 95

Salg av årskort

Billetter må kjøpes fysisk hos DuVerden, ingen online booking

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Tirsdag til fredag: 09:00-15:00

Lørdag og søndag: 11:00-16:00

Sommeråpent alle dager 11:00-16:00. Samme åpningstider gjelder normalt i skolenes vinter- og høstferie

Stengt mandager, 1/1, 1/5, 17/5, 23 - 26/12 og 31/12

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Porsgrunn