DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter

DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter er et sjøfartshistorisk og vitenskapelig opplevelses- og læringssenter. Sjøfartsmuseet er en integrert del av vitensenteret, med interaktive installasjoner knyttet til ulike temaer som klima og energi, lasting og lossing, logistikk og sikkerhet. 3D-kino, , katalysator, kransimulator og skipssimulator.

Det er arrangementer for barn og barnefamilier flere helger og i skoleferier. Se programmet for DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter.

I de interaktive utstillingene kan man teste reaksjonsevnen, lære om klima og energi, utforske hvordan man laster en båt, lage vind med storm styrke, eller sette sjøbein. Lær også mer om coronaviruset og -pandemien, en bildevisualisering som du nok aldri har sett før. En spesiell attraksjon er senterets skipssimulator, hvor man kan styre alt fra en patruljebåt for kystvakten til en stor lastebåt. DuVerden har også et eget astroamfi der besøkende kan se 3D-filmer eller ta en reise i verdensrommet.

I 1. etasje er det en utstilling om lokal sjøfartshistorie, som er gratis å komme inn på. Utstillingen er full av små fortellinger om sjøfolk, redere, skip, havner, handel og farefulle reiser over hele verden, gjennom flere hundrede år.

Arrangementer hos DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.