Aktivitetstips

1 minutter lesing

Geitmyra matkultursenter for barn - sunn kunnskap for små og store

Publisert
5/6/2024

Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo, Kristiansand, Trondheim og på Ringsaker er sunn fornuft i matveien. Som de selv skriver: "Vi jobber for at barn skal bli glade i mat som gjør dem godt". Et kurstilbud til barn og foreldre, som mange har oppdaget, men som mange flere bør oppdage. Og gjøre bruk av! 
Formidlingen foregår på skolene, i barnehagen, og på matkultursentrene. Tilbud rettet mot familier er:

 • Matlagingskurs for barn
 • Geitmyras pølsekurs
 • Tirsdagsmiddag på Geitmyra
 • Tidlig matglede (spedbarnsmatkurs)
 • Matlagingskurs for hele familien
 • Åpen gård
  Åpen gård arrangeres flere ganger om året, er gratis, og en sann formidling av kunnskap og inspirasjon rundt matglede, råvareopprinnelse og økologi. Generelt gjelder for Geitmyra matkultursenters konsept at alle barn skal kunne delta uavhengig av hjemmets ressurser. Kursene koster 200 - 450 kr pr deltaker, men det er mulig å søke om betalingsfritak hvis det er avgjørende for deltakelse.
  NB: Kurstilbudet varierer fra senter til senter, sjekk i "Kalender" i menyen på hjemmesiden for oversikt. De nasjonale koronarestriksjonene er nettopp opphevet, så følg med i kalenderen for flere tilbud fremover! Åpen dag/gård på Ringsaker og i Trondheim lørdag 2. oktober, i Kristiansand søndag 3. oktober!
  Hovedbasen for Geitmyra matkultursenter er Geitmyra gård på Sagene i Oslo, like ved Ullevål sykehus i Oslo. På Ringsaker holder matkultursenteret til på Granerud gård i Brumunddal, i Kristiansand på Odderøya rett utenfor byen, og i Trondheim i Finnes Villa på Lilleby. Matkultursenteret i Trondheim samarbeider med Restaurant Credo, og kaller seg Geitmyra Credo. 
  Mat er gøy - grip sjansen!
  Facebook  Instagram