Nyheter

1 minutter lesing

Delta i spørreundersøkelsen og vinn billetter til sommerens store norske familiefilm!

Publisert
5/6/2024

Hjelp BarnasNorge.no å bli enda bedre, og delta i konkurransen om billetter til sommerens store, norske familiefilm «Birk & Magna – Gruvens mørke hemmelighet» (aldersgrense 6 år)! Filmen har premiere 9. juni, men du har mulighet til å se førpremieren i Trondheim og Oslo, eller spesialvisningen i Bergen – helt gratis!

Du deltar i konkurransen ved å svare på 5 spørsmål om BarnasNorge.no. Trykk her for å svare på spørsmålene og bli med i konkurransen!

Vi trekker én vinner til 4 billetter til hvert av de tre stedene nedenfor, og til valgfri kino, blant de som returnerer spørreskjemaet i utfylt stand.

Se filmen i:
TRONDHEIM 29. mai (2. pinsedag) – Prinsen kino kl 13.00
OSLO 4. juni – ODEON Oslo kl 15.00
BERGEN 10. juni – Lagunen kino kl 14.00

eller bli med i trekningen om 4 ordinære billetter til en VALGFRI KINO, som viser filmen, på premieredagen 9. juni (med unntak av Bergen kino), eller en senere dato (forutsetter ledige billetter)!

Billettene til førpremierene i Trondheim og Oslo inkluderer diverse aktiviteter på kinoen i forbindelse med filmen før den vises. Spesialvisningen i Bergen blir barnas store dag med hoppeslott, miljøsti, storslått installasjon, rød løper, alle skuespillerne, og underholdning med Fyllingsdalen teater! 

Les om filmen og se traileren her!

Svarfristen for å delta i konkurransen om billetter i Trondheim er søndag 28. mai. For Oslo, Bergen og valgfri kino er alle skjemaer som er mottatt i utfylt stand senest fredag 2. juni med i trekningen.

E-post adressen din blir kun brukt i trekningen om førpremiere-billetter og blir slettet når konkurransen er over.