1 minutter lesing

Ho-ho-ho - billettsalg juleforestillinger!

Publisert
21/3/2024

En av julens klassikere, Putti Plutti Pott og Julenissens skjegg, besøker Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim i november / desember. Til forestillingene i Oslo Spektrum er det kun få billetter igjen, mens det fortsatt er mulighet for gode plasser i Grieghallen, Stavanger konserthus og Olavshallen. Klikk "Billetter" i arrangementsprofilen på BarnasNorge.no.
Oslo er landets juleforestillingsby nummer 1 for barn. Det er mange som legger seg i startgropa for billettkjøp så snart salget åpner. I år er antallet billetter dessuten redusert på grunn av smitteverntiltak, som innebærer tomme seter.
Reisen til Julestjernen på Folketeateret har allerede utsolgt for mange av forestillingene, men det er i skrivende stund fortsatt mulig å få billetter til enkelte forestillinger. Gå til billetter her (aldersgrense 3 år).
Snøfall - Oslo Nye Teater, 13. november - 19. desember - billetter (anbefales fra 5 år)
Pippi feirer jul - Chateau Neuf, 15. november - 20. desember - billetter
Jul med Prøysen og snekker Andersen - Oslo Nye Trikkestallen, 28. november - 31. desember - billetter (anbefales fra 3 år)
Trondheim:
Julestemning - Olavshallen Lillesal, for spørsmål om billetter og billettsalg - kontakt Olavshallens billettluke, telefon 73 99 40 50
Stavanger:
A Christmas for Carol 2020 - Rogaland Teater, 1. - 22. desember - les mer, billetter i billettluke, telefon 51 91 90 90, eller e-post billettsalg@rogaland-teater.no (anbefales fra 10 år)