Vassfaret Bjørnepark

Skandinavias største rovdyr, brunbjørnen, er hovedattraksjonen i parken, men alle Norges rovdyr er representert, pluss leopard! Stort krokodilleland og 17 bevegelige dinosaurer i naturlig størrelse plassert i terrenget. Flere lekeområder med klatrestativer og sklie, og et utendørs plaskeland. Program hver dag. I sommersesongen kan man prøve seg på zip-liner, hinderløype, kjøre i en liten berg- og dalbane, og se show med Grisk og Gomle. Kafé.

Bjørneparken i Flå inneholder mange forskjellige dyr. Foruten brunbjørn er det rovdyr som gaupe, ulv, rødrev - og leopard. Det er også et rovdyrsenter med mange interaktive stasjoner. De mer eller mindre tamme dyrene, som hjortedyr, hest, geiter, sauer, alpakkaer, gris, ender, kaniner m fl, finner man for det meste på seteren øverst i parken. Krokodilleland med skilpadder, slanger, alligator og krokodille. I parken kommer besøkende svært tett på dyrene og det er program hele dagen med fóringer og nærkontakt, som besøkende kan følge med på, eller delta i.

Det nyeste tilskuddet er utstillingen Dinosauria, med 17 dinosaurer i naturlig størrelse, som beveger seg og lager lyder. Basert på oppdatert vitenskapelig kunnskap om hvordan dyrene levde og så ut, er modellene så nær man kan komme de ekte dinosaurene. Dinosaurene er plassert ute i parken.

Zip-linen på 50 meter er tillatt for barn som har fylt 5 år, mens linen på 120 meter er tillatt for barn som har fylt 7 år. Hinderløypen har balansestokker, tømmerhusker og sklie, toetasjers utsiktstårn, klatrevegg, hengebro og naturimproviserte brannstiger. I lavvoen kan man grille medbrakt på åpent bål, eller bruke en av gassgrillene som står til disposisjon. Parken har også et innendørs lekeland på 350 m2, og et utendørs plaskeland.

Bjørneparken har om lag 60 000 besøkende årlig, og er med det Norges nest største dyrepark.

Arrangementer hos Vassfaret Bjørnepark

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.