Totenbadet

Badeland med idrettsbasseng, bølgebasseng, barnebasseng, sklier og en kunstig elv. Idrettsbassenget på 25 meter har stupeanlegg med avsatser fra 1-5 meter. I bølgebassenget er det bølger hver halve time, mens barnebassenget for de aller minste har sklie, fontene, badeklosser og leker. Utendørs minigolfbane. Kafé og butikk med badeutstyr.

Bølgebassenget "Dønningen" er et av Norges største bølgebassenger. I helgene og i skoleferier kommer de første bølgene kl 11.30. De som ønsker ekstra varmt vann kan besøke "Kulpen" eller det større "Tjernet", med muligheter for vanntrim og massasje. Begge bassengene holder 35 grader. "Fossen" er et vannfall fra 2 meters høyde som man kan nyte falle ned på hode og skuldre, mens "Wild River" er en kunstig elv på 28 meter med elvestryk og kulper. "Den gule Anaconda" er en tubesklie på ca 75 meter med elektronisk tidtaking, lyd- og lyseffekter. "Surf Hill" er en brattsklie på nesten 12 meter og 40 graders helling, som ender i et 1,5 meter dypt basseng.

Barn under 10 år må være i følge med ansvarlig badende over 16 år. Det er også et trimrom i tilknytning til badelandet. 9-hulls utendørs minigolfbane, som administreres av badet.

Arrangementer hos Totenbadet

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.