Tingvoll Økopark

Tingvoll Økopark er en opplevelsespark for hele familien, med fokus på bærekraftig utvikling innen økologisk landbruk, fornybar energi og dyrevelferd. Hovedattraksjonen er i den gamle låven, kalt "Reisen i jorda", få innsikt i alt som skjer i bakken, fra mikroorganismene dypt nede i jorden til plantene og insektene på toppen.

Jordbær i en hvit skål på et brunt bord, og ett bær på bordet

Illustrasjonsbilde

Jordbær i en hvit skål på et brunt bord, og ett bær på bordet

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Økoparken er en jordnær opplevelsespark for hele familien, med fokus på bærekraftig utvikling innen økologisk landbruk, fornybar energi og dyrevelferd. Hovedattraksjonen er i den gamle låven, kalt "Reisen i jorda". Gjennom fem etasjer får besøkende innsikt i alt som skjer i bakken, fra mikroorganismene dypt nede i jorden til plantene og insektene på toppen.

I Stjernehagen er en økologisk demonstrasjonshage med mange planter. Utforsk hagen gjennom Sommerfuglløypa og oppdag alt som finnes i hagen, og lær om FNs bærekraftmål for natur mangfold. Det er også dyr som flytter inn i hagen om sommeren!

Andre stasjoner for utforskning er Observasjonsbikuben hvor man kommer helt tett på biene, men uten at de ser dere! Energilaben i Sol & bioenergisenteret lærer man om hva som lager energi, det er en utstilling om el-sikkerhet, det er ulike interaktive stasjoner og et eksperiment hver dag hele sommeren. I Den magiske jorda lærer man om hvor enkelt det er å lage god kompost, og i Fuglekikkeskjulet, i utkanten av økoparken, kan mn speide etter fugler. På vei bort er det en natursti med poster, svarene finner man inne i skjulet.

Dagsbillett: barn under 2 år gratis, barn kr 75, voksen kr 100, familie (maks 3 barn + 2 voksne) kr 300. Drop-in, billetter kjøpes ved ankomst

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpen besøksgård 1/7 - 6/8: tirsdag til fredag kl 10.00-16.00, lørdag kl 11.00-17.00. Stengt mandag og søndag. Resten av året er gården åpen for skoleklasser, firmaer eller foreninger etter avtale

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Tingvoll Økopark

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.