Tegnekurs for barn 8-11 år - helgekurs

TEGNEKURS. På kurset skal vi jobbe med blyant og fargeblyanter. Hver tegning skal bli et kunstverk som får frem barnas eget uttrykk og som utstråler glede! Vårt mål er å skape stor mestringsfølelse, få til en høy billedmessig kvalitet av tegnetimen og å skape stor tegnegledeBarna trenger ikke å ha n

 Tegnekurs for barn
 Tegnekurs for barn
Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

TEGNEKURS. På kurset skal vi jobbe med blyant og fargeblyanter. Hver tegning skal bli et kunstverk som får frem barnas eget uttrykk og som utstråler glede! Vårt mål er å skape stor mestringsfølelse, få til en høy billedmessig kvalitet av tegnetimen og å skape stor tegneglede. Barna trenger ikke å ha noen forkunnskaper.

Oslo Kunstakademi ligger sentralt i Oslo ved Akershus festning. La barnet ditt kose seg på tegnekurset, mens du nyter en kaffe i en av de nydelige cafeene i nærheten av akademiet eller tar en shoppingtur i de fine butikkene i sentrum og på Aker Brygge. Informasjon og påmelding: maikesjaafjell.comKontakt: art@maikesjaafjell.com.

Ser du etter en morsom, lærerik og kreativ aktivitet for barna dine? Oslo Kunstakademi tilbyr tegne- og malekurs for barn 6 – 14 år. Kursene er tilpasset barnas interessefelter og utviklingsstadier. Vårt mål er å skape stor mestringsfølelse, få til en høy billedmessig kvalitet av tegnetimen og å skape stor tegneglede. På kurset for barn 8 - 11 år skal vi jobbe med blyant og fargeblyanter. Hver tegning skal bli et kunstverk som får frem barnas eget uttrykk og som utstråler glede!

Oslo Kunstakademiet ligger sentralt i Oslo ved Akershus festning. La barnet ditt kose seg på tegnekurset, mens du nyter en kaffe i en av de nydelige cafeene i nærheten av akademiet eller tar en shoppingtur i de fine butikkene i sentrum og på Aker Brygge. Barna trenger ikke å ha noen forkunnskaper.

Kr 690 for begge dagene

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Lørdag 19 og søndag 20/3 kl 12.00 - 13.30

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Tegnekurs for barn 8-11 år - helgekurs

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i

Det er ikke flere aktiviteter i