Denne aktiviteten er ikke lagt til i noen aktivitetskategorier

Tegnekurs for barn 10 - 14 år - helgekurs

TEGNE DYR. Vi skal lage nydelige dyretegninger med blyant og fargeblyanter. Barna/ungdommene blir stimulert til en mer aktiv og bevisst måte å se den visuelle verden på. Barna blir inspirert til å se fantastiske dyreskapninger fra nye synsvinkler og oppdage proporsjonene, fargene og form og volum.

 Tegnekurs for barn
 Tegnekurs for barn
Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

TEGNE DYR. Vi skal lage nydelige dyretegninger med blyant og fargeblyanter. Barna/ungdommene blir stimulert til en mer aktiv og bevisst måte å se den visuelle verden på. Barna blir inspirert til å se fantastiske dyreskapninger fra nye synsvinkler og oppdage proporsjonene, fargene og form og volum. Vi skal gå frem steg for steg for å skape stor mestringsfølelse, få til en høy billedmessig kvalitet av tegnetimen og ikke minst til å skape stor tegneglede. Barna trenger ikke å ha noen forkunnskaper.

Oslo Kunstakademi ligger sentralt i Oslo ved Akershus festning. La barnet ditt kose seg på tegnekurset, mens du nyter en kaffe i en av de nydelige cafeene i nærheten av akademiet eller tar en shoppingtur i de fine butikkene i sentrum og på Aker Brygge. Informasjon og påmelding: maikesjaafjell.com/kursoversiktKontakt: art@maikesjaafjell.com

Kr 890 for begge dagene

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Lørdag 19 – søndag 20/3 kl 14.30-16.00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Tegnekurs for barn 10 - 14 år - helgekurs

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i

Det er ikke flere aktiviteter i