Denne aktiviteten er ikke lagt til i noen aktivitetskategorier

Skarnes Lekeland

Skarnes Lekeland er en bade- og aktivitetspark med to oppvarmede bassenger og tre sklier, lekeappareter og lekeområde, og minibondegård På lekeområdet er det en stor dam med tauflåte, hinderløyper, sklier, sparkesykkelbane og hoppepute. For de aller minste er det trehjulssykler og tråtraktorer, og

 Lekeland

Illustrasjonsbilde BarnasNorge.no

 Lekeland

Illustrasjonsbilde BarnasNorge.no

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Skarnes Lekeland er en bade- og aktivitetspark med to oppvarmede bassenger og tre sklier, lekeappareter og lekeområde, og minibondegård.

På lekeområdet er det en stor dam med tauflåte, hinderløyper, sklier, sparkesykkelbane og hoppepute. For de aller minste er det trehjulssykler og tråtraktorer, og sandkasseleker. I minibondegården møter man esler, høner og haner, geiter, sauer, en shetlandsponnie, to Pekingender og ungene deres. Besøkende kan ta med seg mat og benytte parkens grillplasser eller kjøpe noe lett i kiosken.

Sommeren 2023:

Vi har fått noen spørsmål rundt statusen vår. Så her kommer en forklaring 
50-åringen vår er selvsagt sliten, den har vært utsatt for mye vær og vind gjennom årene. Men vi synes det er såpass mye fin bruk igjen og det er veldig mange som etterlyser at vi åpner lekeplassen, og derfor har vi brukt en del ressurser på å gjøre dette klart til sommeren.

Vi har gått gjennom alle lekeapparatene og byttet ut det som åpenbart er slitt. I tillegg setter vi pris på fortløpende tilbakemeldinger. Det ER områder inne på lekeland som ikke er i bruk, der har vi sperret av, og vi ber voksne følge med barna sine.

Hva kan vi tilby?
- hoppepute (husk å hoppe uten sko)
- stort leke- og klatrestativ med sklie
- stor vanndam med flåte (og kanskje en frosk eller to)
- to zipline
- stor sandkasse
- en liten sparkesykkelbane (ta med egen sparkesykkel)
- flotte uteområder og terrasse med benker
- det er lov med medbrakt mat og alkoholfri drikke (grilling ikke tillatt)
- mat, is og drikke selges på **Gjestegård**en og kan tas med i lekeland

Det er dessverre ikke forsvarlig å drive basseng i disse dager, og vi er takknemlig for all forståelse rundt dette. Vi synes det er mye bedre å ha gratis inngang så flere kan få glede av parken, enn at vi skal bruke vanvittige summer, som deretter hadde skapt inngangsbilletter som hadde skremt bort enhver.

Lekeland har gjennom årene skapt mange gode minner. Vi ønsker å bevare disse og gi muligheten for å skape nye, og ønsker derfor våre gjester hjertelig velkommen!
God sommer! 

Ingen prisinformasjon på aktivitetens hjemmeside. Ta kontakt via e-post eller telefon for ytterligere informasjon

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Skarnes Lekeland

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.