Plassen kulturhus - Teatret Vårt

Plassen kulturhus er hovedscenen, og hjemstedet til, Teatret Vårt. Teatret oppfører flere forestillinger for barn og barnefamilier på scenen i Molde og i Arbeideren i Ålesund. Forestillingene er populære og kan raskt bli utsolgt.

Plassen kulturhus, en moderne spiss bygning med stort hjørneparti i glass og med betongfasade langs toppen, som også rommer Molde bibliotek

Bilde: Vidar Iversen, CC-BY-SA 3.0

Plassen kulturhus, en moderne spiss bygning med stort hjørneparti i glass og med betongfasade langs toppen, som også rommer Molde bibliotek

Bilde: Vidar Iversen, CC-BY-SA 3.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Plassen kulturhus er et samarbeidsprosjekt mellom Teatret Vårt, Moldejazz, Molde bibliotek, Bjørnsonfestivalen og Møre og Romsdal kunstsenter. Kulturhuset er også Riksteatrets faste scene i Molde.

Se programmet for Plassen kulturhus.

Den største salen, Teatret Vårt, har sitteplasser for 207 personer i amfi, men kan bygges om for et større publikum. Det er også en klubbscene, Storyville, som har en kapasitet på inntil 110 personer, og som kan rigges til forskjellige arrangementer. I tillegg brukes Kafé Kurt til ulike arrangementer.

Teatret Vårt turnerer med ca 450 forestillinger og arrangementer om året i Møre og Romsdal fylke. Hovedscenen er Plassen kulturhus, men teateret har også en fast leieavtale med kulturhuset Arbeideren i Ålesund. Teatret Vårt har et kontinuerlig teatertilbud til barn og unge gjennom hele året. 

Se programmet for Teatret Vårt.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Plassen kulturhus - Teatret Vårt

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.