Øyfjellgrotta - naturens under

Øyfjellgrotta er en kalksteinsgrotte på 500 meter ved Mosjøen. Turen inkluderer noen trange passasjer, og er tillatt for barn fra 5 år. Opplev en underjordisk elv og andre spennende formasjoner skapt av naturen. Varighet ca 3 timer.

 Grotte med blåfarget lysstråle som trenger inne gjennom et hull i bunnen av grotten

Illustrasjonsbilde

 Grotte med blåfarget lysstråle som trenger inne gjennom et hull i bunnen av grotten

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

En stor grotte, men med noen trange partier, så sliter man med trange rom kan det bli utfordrende. Belønningen er en underjordisk elv og andre spennende formasjoner. Det er bratt opp til inngangen i grotta, og som for de fleste grottebesøk anbefales det å være i alminnelig god fysisk form. Ikke mer enn at turen er åpen for barn fra 5 år. Trangt, men spennende!

Kalksteinsgrotta er ca 500 meter lang, og ligger i byfjellet ikke langt fra Mosjøen sentrum. Det er kort vei fra parkeringsplassen til grotten. Guiden deler ut klær og diverse utstyr, og det er enkel servering på turen, som varer ca 3 timer.

Barn (5-13 år) kr 300, voksen (fra 14 år) kr 750

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpent etter avtale fra juni til midten av september, primært tirsdag, torsdag, fredag og søndag. Det anbefales å sjekke kalenderen på aktivitetens hjemmeside for ytterligere informasjon

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Øyfjellgrotta - naturens under

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.