Norsk Tindesenter

Norsk Tindesenter tilbyr Norges høyeste innendørs klatrevegg i Carls Hall, Norsk Tindemuseum, restaurant og butikk. Museet består av 16 spennende installasjoner som formidler forskjellige aspekter ved tindesporten. Installasjonene legger opp til interaktivitet, læring og lek for både voksen og barn. Test hvordan det er å dingle i en fjellvegg, kjenne suget av å suse ned fra fjellsider som en basehopper, og grøss ved synet av eldre sikrings- og klatreutstyr. Blant mye mer.

Klatrehallen har muligheter for buldring, klatringpå led, og topptau. Barnehule med bulder skrudd for barn fra 3 år. De som ønsker å klatre, men ikke er sammen med noen som har sikringskurs, kan starte i den 11 meter høye veggen på galleriet. Den har fem autosikrere. Utleie av utstyr.

I aktiviteten EvenTURskogen ser barna først en tegnefilm på tindesenteret, deretter er det skattejakt ute. Skattejakten går i løypa opp til Grindbygget på Nebba. Der er skattekisten og oppgavene. Når de er løst går barna ned til tindesenteret igjen og får en tremedalje som bevis på at de er Tinde sin naturvenn! Passer for barn fra 3 år, varighet ca 2 timer.

Norsk Tindesenter er et nasjonalt kunnskapssenter som formidler kunnskap, kompetanse og holdninger om bratt friluftsliv i Norge. Man kan også bestille utendørs aktiviteter, som f.eks. Romsdalsstigen Via Ferrata og SUP padletur på Istra elv.

Arrangementer hos Norsk Tindesenter

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.