Denne aktiviteten er ikke lagt til i noen aktivitetskategorier

Namsen Laksakvarium

UTSETTES - STENGT INNTIL VIDERE GRUNNET ANLEGGSVIRKSOMHET Sammensatt anlegg med lakseakvarium, sportsfiskermuseum, restaurant og suvenirbutikk innendørs, og orkesterplass til laksetrapp, fiskere og fossefall rett utenfor. Det største akvariet fylles hvert år i månedsskiftet mai/juni med stor og liten Nam

 Tett på laksen
 Tett på laksen
Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

UTSETTES - STENGT INNTIL VIDERE GRUNNET ANLEGGSVIRKSOMHET.
Sammensatt anlegg med lakseakvarium, sportsfiskermuseum, restaurant og suvenirbutikk innendørs, og orkesterplass til laksetrapp, fiskere og fossefall rett utenfor. Det største akvariet fylles hvert år i månedsskiftet mai/juni med stor og liten Namsen-laks, som er fanget før den går opp i elven. Akvariet rommer over 40.000 liter vann og ca 8 laks. I et mindre akvarium svømmer ørret og Nams-blanken, en lakseart som kun svømmer i ferskvann, og som settes ut samtidig med laksen. I andre etasje ligger utstillingen om norsk sportsfiske-historie, arrangert av Hvalsluk, en omfattende samling med utallige sluker, fluer, sneller, fiskestenger, fotografier, oppslag m.m., inspirasjon for mang en vordende amatørfisker.

Utenfor kan besøkende nyte fossefallet fra en bro over elven, og vel over på den andre siden besøke laksegalleriet, som gir utsyn til laksetrappen og laksen som kjemper seg opp elvenFiskene lever ca 3 måneder i akvariet før de settes ut i Namsen, overfor museet, for å delta i gytingen. Åpningsperioden til Namsen Laksakvarium faller sammen med fiskesesongen, så breddene er besatt av norske og utenlandske fisker som jakter storlaksen.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

1/6 - 14/8: alle dager kl 11.00-16.00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Namsen Laksakvarium

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Grong

Det er ikke flere aktiviteter i Grong