Myhre Gård

Myhre Gård er et ridesenter som ligger rett utenfor Beitostølen. Her kan man booke ridetur på 2 timer, halvdags- eller heldagstur ved foten av Jotunheimen. Turene tilpasses nivået på deltakerne og passer for alle aldre. Barneridning for barn fra 2 år.

 Fjording hest med hodet vendt mot kamera og manken ned over høyre øye

Illustrasjonsbilde

 Fjording hest med hodet vendt mot kamera og manken ned over høyre øye

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Ridesenter som ligger rett utenfor Beitostølen. Her kan man booke ridetur på 2 timer, halvdags- eller heldagstur ved foten av Jotunheimen. Turene tilpasses nivået på deltakerne og passer for alle aldre. Barneridning for barn fra 2 år. Barna lærer litt om hestenes natur, de får komme nær hestene og hilse på dem, og ri en liten tur i området.

Halvdagsturer arrangeres om formiddagen og om ettermiddagen. På dagsturen må små barn og uerfarne ryttere leies. Barna leies av foreldre, og uerfarne av andre hestekyndige. Alle får innføring i hvordan man leier hesten. Hvis man ønsker at noen fra gården skal leie skal det bestilles på forhånd. Alle turene kan tilpasses barn fra 4 år, slik at flest mulig i familien kan være med.

Barn fra 4 år kan delta på dagsleir på gården alene eller sammen med familien, varighet 4 eller 6 timer. I programmet inngår pleie og stell av hestene og andre dyr på gården, og ridetur på henholdsvis 2 og +/- 4 timer. De aller minste kan delta på aktiviteten Gårdsbesøk, varighet +/- 1 time.

Pr person:
Barneridning (fra 2 år): kr 600, del opplevelsen kr 50
Pr person når minimum 2 personer:
2 timers tur: kr 1425, del opplevelsen kr 150
Halvdagstur: kr 1460, del opplevelsen kr 150
Heldagstur: kr 2100, del opplevelsen kr 450
Dagsleir på gården: 4 timer barn 4-13 år kr 1200, 6 timer kr 1500, del opplevelsen henholdsvis kr 150 og 350

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Hele året på forespørsel (anbefalt fra mai til oktober)

Det er mulig å være med på aktiviteter som stell av hestene, og delta på turene uten å skulle ri. På den måten kan hele familien dele opplevelsen.

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Myhre Gård

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.