Lyngsfjord adventure

Lyngsfjord Adventure tilbyr sledeturer med reinsdyr og hunder, og jakt på Nordlyset. Sledeturene med reinsdyr er i rolig tempo, minimumsalder 2 år, hundesledeturene er fysisk noe mer krevende, minimumsalder 7 år. Nordlysturen har minimumsalder på 4 år.

 Nordlys
 Nordlys
Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Familievennlige aktiviteter er sledeturer med reinsdyr og hunder, og jakt på Nordlyset. Sledeturene med reinsdyr er i rolig tempo og passer for alle i familien, minimumsalderen er 2 år. Hundesledeturene er fysisk noe mer krevende og har en minimumsalder på 7 år. Nordlysturen har minimumsalder på 4 år.

Reinsdyrene trekker en slede med to personer. I løpet av turen får deltakerne prøve seg på lassokast, og hører om samisk kultur og historie. Sledehund-turen er på 10-12 km i vilt terreng, med to på hver slede, som kan skiftes til å kjøre, forutsatt at man er gammel nok. Etter alle turene serveres et varmt måltid i lavvoen.

Alle turene tar utgangspunkt i Camp Tamok, basen til Lyngsfjord Adventure sydøst for Tromsø. Oppholdet på campen varer ca 4,5 timer, hvorav 1,5 timer er selve sledeturen. Transporten fra og til Tromsø kommer i tillegg, ca 1 time og 15 minutter hver vei. Nordlysturen oppholder seg hele tiden på campen.

Det tilbys også sledeturer om kvelden, og snøscooterturer for voksne. Tilbud om overnatting i lavvo, hytte eller ishotell.

Hundeslede, pr person: dagstur kr 2100, barn 7-11 år halv pris

Reinsdyrslede, pr person: dagstur kr 1845, barn 2-11 år halv pris

Nordlystur, pr person: kr 1150, barn 4-11 år halv pris

De er viktig at alder på barna blir opplyst ved bestillingen

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

13/11 - 7/4:
Sledetur hund / reinsdyr på dagtid: avgang Tromsø kl 09.00, retur før kl 16.00

Nordlystur: avgang Tromsø kl 17.00, retur innen midnatt

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Lyngsfjord adventure

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Målselv

Det er ikke flere aktiviteter i Målselv