Lucky Bowl Bryne

Lucky Bowl Bryne har bowlingbaner med "bumpers" (gjerder) som kan heves og senkes fra spiller til spiller. Gjerdet forhindrer at bowlingkulen går i kulerenna på hver side av banen. Selv de minste barna kan være med!

Blå bowlingkule og et par bowlingsko på en bane

Illustrasjonsbilde

Blå bowlingkule og et par bowlingsko på en bane

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Bowlinghallen har 12 moderne bowlingbaner med "bumpers" (gjerder) som kan heves og senkes fra spiller til spiller. Gjerdet forhindrer at bowlingkulen går i kulerenna på hver side av banen. Kombinert med lette bowlingkuler, eller stativ som setter fart på kulen, kan selv nybegynnere og de minste barna være med!

Bowling oppmuntrer til sosial interaksjon og vennlig konkurranse blant familie og venner. Spillet er derfor en fin måte for familier å tilbringe tid sammen på. Og så er bowling gøy! Når et barn velter alle kjeglene og får "spare" eller "strike" kommer det store smilet frem.

Normalt er det plass til fem spillere på samme bane. Det er ingen nedre - eller øvre (!) - aldersgrense. Drop-in, men det anbefales å booke på forhånd for å være sikker på å få en bane.

I lokalene er det også en labyrint for å spille lasertag. Det er hverken farlig eller vanskelig, bare gøy. Alle spillere får utlevert en vest og en laserpistol, og deles inn i lag. Det gjelder å treffe ”fiendens” vester med laserstrålen for å samle poeng. Ledsaget av høy musikk og diskolys. En runde lasertag varer i ca 20 minutter. 

Ønsker man å spise før eller etter bowlingen kan man velge et pakketilbud med bowling og mat. Bowlinghallen tilbyr et opplegg for bursdagsfeiring. 

Bowling hverdager før 16:00:
1/2/3 serier kr 69/99/159
 
Bowling hverdager etter 16:00, lørdag og søndag, helligdager og skoleferier:
1/2/3 serier kr 139/199/239
 
Ved valg av 3 serier kan man spille så mye man vil forutsatt ledig kapasitet. Medlemmer av Lucky Bowls kundeklubb får rabatt på alle priser. Bowlingsko er inkludert i prisene
 
Se bowlingens hjemmeside for pakkepriser på bowling + mat

Drop-in, lasertag pr person, 1/2/3 spill: kr 110/199/269

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til torsdag: 12:00-22:00
Fredag: 12:00-23:00
Lørdag: 11:00-23:00
Søndag: 12:00-21:00

18-års grense torsdag til lørdag etter 21:00

Åpningstidene kan være endret i forbindelse med skoleferiene

Stengt 24/12

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Lucky Bowl Bryne

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.