Langedrag Naturpark

Langedrag Naturpark har over 200 dyr fordelt på 20 arter. De mange dyreinnhegningene, kombinert med en stor bygningsmasse og flott beliggenhet i fjellterreng, er en opplevelse i seg selv. Omvisning for besøkende, og mange aktiviteter man kan melde seg på i helger og ferier.

Jente med fjording i folden på Langedrag Naturpark

Paul Lockhart / Langedrag Naturpark

Voksen og barn i innhegningen til reinsdyra på Langedrag Naturpark

Paul Lockhart / Langedrag Naturpark

Voltige på fjording på ridebanen til Langedrag Naturpark

Paul Lockhart / Langedrag Naturpark

Jente med fjording i folden på Langedrag Naturpark

Paul Lockhart / Langedrag Naturpark

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Langedrag er en naturpark med over 200 dyr fordelt på 20 arter. En stor bygningsmasse kombinert med de mange dyreinnhegningene, som ligger flott til i naturen, er en opplevelse i seg selv. Hver helg hele året, og alle dager i skolenes ferier, er det omvisning for besøkende. I omvisningen inngår mating av elg, ulv, gaupe, rein og polarrev. Egne aktiviteter i skolenes ferier, og i mange helger. Butikk og kafé.

Se hva som skjer på Langedrag Naturpark.

Store lekeområder for barn, med fokus på «lek deg til læring» via artige aktiviteter, naturstier og lekestasjoner/aktivitetsposter. Flere lekeplasser, samt kjepphest-bane, zipline, huskestativ, klatrevegg og sandkasse som er til fri bruk hele dagen. Runderidning og balanselek på hesteryggen (voltige) tilbys som separate aktiviteter. De litt eldre unge, fra og med 15 år, og voksne, kan være med inn til ulvene og til gaupene (forhåndspåmelding)

Aktiviteter:

Hundekjøring: om sommeren og høsten kan man få en kort tur på barmark, mens det er både korte og lange turer å velge mellom når det er nok snø til sledekjøring. Langedrag har til enhver tid ca 25 Huskyer.

Hesteaktiviteter: Langdrag kan tilby det meste av hesteaktiviteter, enten det er barn eller voksne, nybegynnere eller øvede. Tilbudene omfatter runderidning, snørekjøring bak hest (vinter), rideturer i fjellet fra en time til heldagstur, rideleir i skolenes ferier, og forskjellige typer undervisning. Rideleirene om sommeren og i høst- og vinterferiene er veldig populære. I perioder tilbys rideleir-helg for familier.

Familieleir: i juni, juli og august, og i høstferien, arrangeres gårdsferie med familieleir. Det er en ukes opphold på Langedrag med dyr og natur tett på, og mange aktiviteter. En annen type familieleir er beregnet på besteforeldre med barnebarn.

Seterdag (kun sommer): torsdag og søndag til og med uke 33, og søndager til og med skolenes høstferie (uke 40). Med kløvhest og andre dyr går turen til en "riktig" seter, der det er diverse opplevelser, blant annet hvordan man lager hvit geitost. Turen tar ca 4 timer (forhåndspåmelding).

Klatrepark (kun sommer): Langedrag har en artig klatrepark som er populær blant barn fra 6 år, som også er over 120 cm høye. Det er 3 zip-liner, 3 rene balanseposter og flere bevegelige overganger. En guide tar barna med gjennom parken, det tar ca 2 timer (forhåndspåmelding).

Det er mulighet for overnatting i alle helger og ferier gjennom hele året. En stor aktivitet utenfor feriene er leirskole for skoleklasser, det er plass til 80 overnattingsgjester.

Inngangsbillett høysesong / mellomsesong / lavsesong:

Barn (2-15 år) kr 290/ 285/ 265

Voksen kr 440/ 395/ 380

Barn under 2 år gratis

Salg av todagers billetter, og årskort

Høysesong er alle ferier og helger gjennom året, mellomsesong er 15/5 - 15/6 og 21/8 - 29/9, lavsesong er alle ukedager utenom ferier

Runderidning per runde kr 75
Voltige kr 85 pr runde
Hest og vogn (sommer) kr 80 pr person
Kanefart (vinter) kr 220 pr person
Snørekjøring etter hest kr 85 pr person (kun vinter)
Rideturer i fjellet (minimum 3 personer) 1/2/3 timer, pr person kr 365/830/1100

Besøk innhegning dagsbesøk/overnattende:
Ulv kr 990/850
Gaupe kr 665/600,
Ulv og gaupe kr 1500/1400
Dyrepasser for en dag kr 810/620.

Enhetspris for alle:
Revecamp kr 220
Huskycamp kr 220
Seterdag kr 330 (kun sommer)
Klatrepark kr 330 (kun sommer)

Hundekjøring kort tur sommer / vinter (forhåndspåmelding):
Barn under 2 år kr 100/100
Barn (2-15 år) kr 170/285
Voksen kr 275/390

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpent 362 dager i året kl 10.00-18.00

Variert program alle dager i skolenes vinter- (uke 8 og 9), påske- og høstferie (uke 40 og 41)

Stengt 17/5, 24 - 25/12

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Langedrag Naturpark

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Nesbyen

Det er ikke flere aktiviteter i Nesbyen