Høyt og Lavt Hallingdal

Klatreparken har 6 løyper med 83 elementer og 8 zip-liner. To av zip-linene er over 250 meter lange, og ganske spektakulære siden de krysser over Hallingdalselva. Alle løypene er merket med farger etter vanskelighetgrad. Det høyeste elementet i parken er Ørnestupet, en egen aktivitet med fritt fall fra 12 meters høyde. Kafé.

Det er tre grønne løyper med minimumshøyde 110 cm, to blå og en rød løype, alle med høydekrav 140 cm. Barn under 6 år skal være i følge med en ansvarlig voksen i de grønne løypene, mens det samme gjelder for barn under 8 år i de øvrige løypene. Parken anbefaler minimum 1 voksen pr 4 barn. Alle må gjennomgå et kort sikkerhetskurs før de klatrer. Ørnestupet er en egen aktivitet med fritt fall fra 12 meters høyde, med krav om minimushøyde 110 cm og alder 8 år.

Høyt og Lavt Hallingdal ligger i Hallingdal Feriepark, en park med mange aktiviteter for barn: 11 meter høye Hallingkastet lekeklatrepark, Hurramegrundt innendørs lekeland, besøksgård med dyr m.m.

Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen – dersom man har levert over nett.

Arrangementer hos Høyt og Lavt Hallingdal

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.