Holsingsetra

Holsingsetra tilbyr besøkende å delta i fjøsstell og separering, stell og fóring av dyrene, eggplukking, bærplukking, koke rømmegrøt eller bidra med annen matlaging. På seteren er det et par melkekuer, kalver, lam og griseunger, og høner, kaniner, katter, hund og hest.

 Seter med dyr og turmuligheter

Holsingsetra

 Seter med dyr og turmuligheter

Holsingsetra

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Besøkende kan bli med på fjøsstell og separering, stell og foring av dyrene, eggplukking, bærplukking, koke rømmegrøt eller bidra med annen matlaging. På seteren er det et par melkekuer, kalver, lam og griseunger, og høner, kaniner, katter, hund og hest.

På seteren produseres det melkeprodukter som fløte, ekte seterrømme, gomme, youghurt, smør og tjukkmelk. Det er mulighet for å overnatte, barn kr 250 og voksen kr 400 pr natt, kun kontant betaling.

Holsingsetra er tilrettelagt for bevegelseshemmede med stier på setervollen, med adkomst til alle bygninger og tilrettelagt sanitæranlegg. Alternativ reisemåte til setra er med helikopter. Seteren har godkjent landingsplass og avtale med helikopteroperatør. Enkelte år arrangeres helikopterdag med mulighet for å se Snåsa-fjellene fra luften Gode turmuligheter i området, kano- og båtutleie.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

10/7 - 10/7: alle dager, fra tidlig morgen til sent på kveld

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Holsingsetra

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Snåsa

Det er ikke flere aktiviteter i Snåsa