Førdehuset

Førdehuset har flere arrangementer for barn og barnefamilier i løpet av året. Arrangementene er populære og kan raskt bli utsolgt. Kulturhuset er fast spillested for Riksteatret.

Førdehuset i bakgrunnen, en moderne bygning med buet tak og glassfasade, en firkantet stor dam foran, og Førde stadion til venstre i bildet

Arild Finne Nybø, CC-BY-SA 2.0

Førdehuset i bakgrunnen, en moderne bygning med buet tak og glassfasade, en firkantet stor dam foran, og Førde stadion til venstre i bildet

Arild Finne Nybø, CC-BY-SA 2.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Kulturhuset har flere arrangementer for barn og barnefamilier i løpet av året. Flere ganger i løpet av året er det "Familielaurdag" med mange aktiviteter i huset, for store og små, helt gratis.

Se kulturprogrammet for Førdehuset.
Se datoene for Familielaurdag.

Førdehuset er et regionalt kulturbygg med en hovedsal, Storsalen, med plass til 591 sittende publikummere. Her er det konserter, teaterforestillinger, show og foredrag. Salen er også fast sal for Kino Førde, i tillegg til den mindre kinosalen Lisjesalen. Kulturhuset rommer også Teater Vestland, som har sin egen scene, Teatersalen, Førde bibliotek, svømmehall og en idrettshall.

Førdehuset er fast spillested for Riksteatret, og administrasjonssted for Førdefestivalen, Skandinavias største festival for akustisk folkemusikk og verdensmusikk. Teater Vestland, tidligere Sogn og Fjordane Teater, bruker nynorsk som målform og presenterer nynorske tekster på vestnorske dialekter. Teater flytter høsten 2023 til nyoppførte Nynorskhuset i Førde.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Førdehuset

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Sunnfjord

Det er ikke flere aktiviteter i Sunnfjord