Sjoa Familierafting

Sjoa Familierafting tilbyr rafting og andre aktiviteter for familier, som juving, klatrepark og SUP brett vår, sommer og høst.

Stor blå raftingbåt fra Sjoa Familierafting med voksne og barn om bord med hver sin gule padleåre i nærbilde ned strykene

Sjoa Familierafting

Blå raftingbåt fra Sjoa Familierafting med voksne og barn om bord med hver sin gule padleåre

Sjoa Familierafting

Hovekvarteret til Sjoa Familierafting og Sjoa Rafting i et to etasjers gammelt laftet trehus, fotografert utenfra en vakker sommerdag

Sjoa Familierafting

Stor blå raftingbåt fra Sjoa Familierafting med voksne og barn om bord med hver sin gule padleåre i nærbilde ned strykene

Sjoa Familierafting

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Familierafting på Gudbrandsdalslågen foregår på en strekning med lange rolige partier og noen stryk av forskjellig vanskelighetsgrad. Underveis blir det tid til bading og lek i elva. Turen tar ca 2,5 timer. Det inkluderer instruksjon og avslutning. Turene arrangeres daglig. Aldersgrense 6 år.

Andre familievennlige aktiviteter er familiejuving, klatrepark, og SUP brett for familier. Aktivitetene kan bestilles som enkeltstående drop-in aktiviteter, booking.

Juving foregår i et elveløp hvor elva nesten er tørrlagt. Minstealder er 10 år. Deltakerne er utstyrt med hjelm og våtdrakt og følger elvejuvet slik det er, ved lett klatring, rappellering, svømming i kulper og hopping fra klipper. Varighet ca 6 timer.

Sjoa Klatrepark ligger i skogen helt inn til elva Lågen, og har en introløype og tre klatreløyper. To meget barnevennlige, den ene for barn ned til 3 år, og en med større utfordringer, også for voksne.

SUP-turer foregår med guide. Minstealder er 8 år, alle barn under 12 år skal være i følge med foreldre. Varighet 3-4 timer.

Sjoa Familierafting tilbyr familiepakker med forskjellig varighet, inkludert overnatting, og med forskjellig antall aktiviteter inkludert. Samarbeidsselskapet Sjoa Rafting tilbyr rafting og andre aktiviteter for målgruppen 15 år og eldre. Familierafting og Rafting tar imot grupper (minimum 8 personer) utenom åpningstidene etter avtale.

Familierafting: kr 810 pr person

Familiejuving: kr 995 pr person, inkludert matpakke

Sjoa Klatrepark, opp til 3 timer:
Barn 3-6 år kr 175
Barn 7-12 år kr 250
Ungdom / voksen (fra 13 år) kr 300

SUP tur familie: kr 600 pr person

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Sesong 1/6 - 31/8:

Familierafting: 10:00 og 14:00 (minimum 4 deltakere)

Familiejuving: 10:00

Klatrepark: 10:00-18:00 (start hver hele og halve time)

SUP guidet tur: 10:30 og 15:00 (minimum 4 deltakere)

Sesongen kan variere med vannføringen i elven

Bestill på forhånd på Online booking

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Sjoa Familierafting

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.