Sjoa Familierafting

Familierafting på Gudbrandsdalslågen foregår på en strekning med lange rolige partier og noen stryk av forskjellig vanskelighetsgrad. Underveis blir det tid til bading og lek i elva. Turen tar ca 2,5 timer. Det inkluderer instruksjon og avslutning. Turene arrangeres daglig. Aldersgrense 6 år.

Andre familievennlige aktiviteter er familiejuving, klatrepark, og SUP brett for familier. Aktivitetene kan bestilles som enkeltstående drop-in aktiviteter, booking.

Juving foregår i et elveløp hvor elva nesten er tørrlagt. Minstealder er 10 år. Deltakerne er utstyrt med hjelm og våtdrakt og følger elvejuvet slik det er, ved lett klatring, rappellering, svømming i kulper og hopping fra klipper. Varighet ca 6 timer.

Sjoa Klatrepark ligger i skogen helt inn til elva Lågen, og har en introløype og tre klatreløyper. To meget barnevennlige, den ene for barn ned til 3 år, og en med større utfordringer, også for voksne.

SUP turer på foregår med guide. Minstealder er 8 år, alle barn under 12 år skal være i følge med foreldre. Varighet 3-4 timer.

Sjoa Familierafting tilbyr familiepakker med forskjellig varighet, inkludert overnatting, og med forskjellig antall aktiviteter inkludert. Samarbeidsselskapet Sjoa Rafting tilbyr rafting og andre aktiviteter for målgruppen 15 år og eldre. Familierafting og Rafting tar imot grupper (minimum 8 personer) utenom åpningstidene etter avtale.

Arrangementer hos Sjoa Familierafting

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.