Fabeløya naturlekepark

Naturlekeparken er inspirert av eventyr og fabeldyr fra kulturhistorien på Sørrollnes.  Det største klatrestativet er på 25x25 meter, og det høyeste tårnet når ni meter over bakken. Fabelskog med trampoline, gittertuneller, og små og store fabeldyr. Grillhytter til fri benyttelse, ta gjerne med et par vedkubber eller litt grillkull.

Alle lekeapparatene er utformet av eik, og alle elementer i parken, og parken i sin helhet, er unik og spesielt designet for Ibestad kommune, omgitt av skjønne omgivelser. Det tar ca 20 minutter å gå på sti fra fergeleiet på Sørrollnes, eller man kan gå veien, med for eksempel barnevogn. Bil kan kjøres helt opp. Det er griller til fri benyttelse, ta med ved eller grillkull. Det er et servicebygg ved parken med toaletter og stellerom, som er åpent i sommerperioden. Parken eies av Sørrollnes grendelag.
 
Naturlekeparken, verdens nordligste, er en del av "Imella" - en regional opplevelsesrute, som har som formål å bidra til samarbeid, nyskaping, styrking og videreutvikling av næringer og organisasjoner tilknyttet kultur, reiseliv, opplevelser, kulturarv og lokal stedsutvikling i Midt-Troms. 

Arrangementer hos Fabeløya naturlekepark

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.