Fabeløya naturlekepark

Fabeløya naturlekepark er inspirert av eventyr og fabeldyr fra kulturhistorien på Sørrollnes.  Det største klatrestativet er på 25x25 meter, og det høyeste tårnet når ni meter over bakken. Fabelskog med trampoline, gittertuneller, og små og store fabeldyr. Grillhytter til fri benyttelse.

Kartutsnitt over Sørrollnes i Nordland med naturlekeparken, fergeleie, vei og stier inntegnet

Fabeløya naturlekepark

Kartutsnitt over Sørrollnes i Nordland med naturlekeparken, fergeleie, vei og stier inntegnet

Fabeløya naturlekepark

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Naturlekeparken er inspirert av eventyr og fabeldyr fra kulturhistorien på Sørrollnes.  Det største klatrestativet er på 25x25 meter, og det høyeste tårnet når ni meter over bakken. Fabelskog med trampoline, gittertuneller, og små og store fabeldyr. Grillhytter til fri benyttelse, ta gjerne med et par vedkubber eller litt grillkull (ikke tillatt med engangsgriller). Parken er ubemannet.

Alle lekeapparatene er utformet av eik, og alle elementer i parken, og parken i sin helhet, er unik og spesielt designet for Ibestad kommune, omgitt av skjønne omgivelser. Det tar ca 20 minutter å gå på sti fra fergeleiet på Sørrollnes, eller man kan gå veien, med for eksempel barnevogn. Bil kan kjøres helt opp. Det er et servicebygg ved parken med toaletter og stellerom, som er åpent i sommerperioden. Parken eies av Sørrollnes grendelag og drives på frivillig basis.
 
Det går ferge fra Harstad til Sørrollnes, ca 45 minutter. Spaserturen fra ferga til parken på sti tar ca 20 minutter, på veien 30-40 minutter. Biler kan parkere ved parken.

Kr 35 pr person som betales i en postkasse ved inngangen, eller via Vipps. Se parkens facebookside vedrørende priser for grupper, boende sommergjester mm

Fergen fra Harstad er gratis for passasjerer uten bil. Bilen kan parkeres gratis på Stangnes fergekai i Harstad

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Naturparken er åpen hele døgnet hele året

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Fabeløya naturlekepark

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Ibestad

Det er ikke flere aktiviteter i Ibestad