Elgtun - besøkssenter med tam elg

Elgtun er et kompetansesenter for elg, og alle elgene er født i parken og tilvendt til mennesker fra første dag. De er derfor håndtamme, men det er allikevel besøkende som er der på dyrenes premisser. Med veiledning fra parkens ansatte er et besøk allikevel en unik mulighet til å komme helt tett på elgene, og klappe og fóre dem.

Elg gående i høyt tørt gress med grønn barskog i bakgrunnen

Illustrasjonsbilde

Elg gående i høyt tørt gress med grønn barskog i bakgrunnen

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Elgtun er flyttet over til Viltgården, se nettside. Skriv ny tekst.

Elgtun er et kompetansesenter for elg, og alle elgene er født i parken og tilvendt til mennesker fra første dag. De er derfor håndtamme, men det er allikevel besøkende som er der på dyrenes premisser og ikke omvendt. Med veiledning fra parkens ansatte er et besøk allikevel en unik mulighet til å komme helt tett på elgene, og klappe og fóre dem. Kafé og butikk.

Dagsprogram i høysesongen: kl 10.30: Fóring av kalver, kl 11.00: Fóring av voksne elger, kl 12.00: Vandring i Elgskogen (guidet tur med informasjon om elgens levesett), kl 13.00: Fóring av kalver, kl 14.00: Vandring i Elgskogen (guidet tur med informasjon om elgens levesett), kl 15.00: Fóring av voksne elger, kl 15.30: Fóring av kalver.

Fóring av kalver forutsetter at det er født kalver dette året. Det er muligheter for tilbereding medbrakt mat på bål og grill på tunet. Man kan også kjøpe burgere og pølser til grilling laget av elgkjøtt.

Dagsbillett kr 200 pr pers

Salg av årskort

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Elgtun er stengt i 2022

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Elgtun - besøkssenter med tam elg

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.