Dresintur på Numedalsbanen

Dresintur på nedlagte Numedalsbanen er en opplevelse. Sykkeldresin-turen går fra Veggli Vertshus til endestasjonen Rødberg og retur, en strekning på 32 kilometer hver vei. Underveis passerer man flere stasjoner, tunneler, severdigheter og fiskeplasser. På hver dresin kan det være 2 personer. Hjelm er påbudt.

 Dresin passer for alle aldre!

Dresin Numedalsbanen - Veggli Vertshus

 Tunneler og spennende opplevelser på dresin

Dresin Numedalsbanen - Veggli Vertshus

 Fine naturopplevelser på Numedalsbanen

Dresin Numedalsbanen - Veggli Vertshus

 Dresin passer for alle aldre!

Dresin Numedalsbanen - Veggli Vertshus

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Lei en dresin på den nedlagte Numedalsbanen, og sykle fra Veggli Vertshus til endestasjonen Rødberg, en strekning på 32 kilometer hver vei. Underveis passerer man flere stasjoner, tunneler, severdigheter og fiskeplasser. Det er rasteplasser på flere av stasjonene. På hver dresin kan det være 2 personer. Hjelm er påbudt.

Det er 4 kilometer til første stasjon, Kjerre, deretter 6 kilometer Kravikfjorden stasjon. Her kan grupper bestille lunsj, mens familier og enkeltperosner kan bestille nistekurv som kan nytes på stasjonen. På den siste strekningen passerer man to tunneler på henholdsvis 600 og 800 meter. Fra Kravikfjord til Norefjord stasjon, og videre til Kollandsrud og Seveltunet stasjoner, og endestasjonen Rødberg, er det gode fiskemuligheter og flere severdigheter. I Rødberg er det matbutikk og kafé, blant annet.

Blir tur/retur for langt er det enkelt å snu dresinen når som helst på strekningen. For å sykle alene skal man være fylt 16 år.

Priser (dresin):
Drop-in: kr 150 (per time), formiddag, kl 09.00-13.00 kr 525, ettermiddag, kl 14.00-18.00) kr 525, hele dagen, kl 09.00-21.00 kr 750

Lunsjkurv kr 250, barnekurv kr 150

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Banen åpner 18/5

Dresintur forhåndsbestilles via aktivitetens hjemmeside.

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Dresintur på Numedalsbanen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Rollag

Det er ikke flere aktiviteter i Rollag