Den Lille Dyrehage

Dyrehagen har over 60 ulike dyrearter, mange av dem i dyrehagens regnskog, som beskrives som Norges største. Småaper, lemurer, surikater, reptiler er noen av de mer eksotiske dyrene, som kan ses, men ikke røres, mens griser, høner, hane og kaniner i Barnas Seter ikke har noe imot nærkontakt. Stor kengurupark. Lekeområde med store sklier, bord og benker. Kafé, suvenirbutikk og innendørs tegnerom. I 2022 er det åpnet ny spennende klatreløype for barna.

Torsdager og fredager mater dyrepasserne dyrene gjennom hele dagen sammen med gjestene. Alle øvrige dager kan publikum se på dyrene bli matet. Surikat-flokken, som har sin egen suriokatørken, er av hovedattraksjonene, de har sin helt spesielle rangorden som dyrepasserne forteller om. Slangejungelen med nesten 20 kvelerslanger er et imponerende skue, en av dem, "Pippi", er nesten 6 meter lang og veier over 100 kg! Imponerende er også alle sommerfuglene i flotte farger som også bor i jungelen. Utendørs er kenguruparken populær.

"Dyrepasser for en dag" er et tilbud til barn om å ta del i formiddags arbeidet i parken, med stell og mating. Tidsrom kl 09.00-11.30, alder 6-12 år. Pris kr 450 pr barn, begrenset antall plasser. Påmelding til parken. Annonserte datoer og tilgjengelige plasser på dyreparkens facebookside.

Arrangementer hos Den Lille Dyrehage

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.