Beiarn bygdetun

Bygdetunet består av 12 gårdsbygninger fra Beiarn, datert rundt 1700- og 1800-tallet. De er plassert på den gamle prestegården fra 1857. Utstillinger med gamle redskaper, bruksgjenstander og et gårdstun fra bygda. Omvisninger hver dag i Prestegården, Molistua og de tilhørende gårdsbygningene. Kafé o

 Friluftsmuseer
 Friluftsmuseer
Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Bygdetunet består av 12 gårdsbygninger fra Beiarn, datert rundt 1700- og 1800-tallet. De er plassert på den gamle prestegården fra 1857. Utstillinger med gamle redskaper, bruksgjenstander og et gårdstun fra bygda. Omvisninger hver dag i Prestegården, Molistua og de tilhørende gårdsbygningene. Kafé og museumsbutikk.

Fotoinstallasjonen i Beiarn:
På fire forskjellige steder i kommunen har Nordlandsmuseet satt opp fem stativer med fotografier av det gamle kulturlandskapet, og ferdselsårene i Beiarn. Når man står ved fotoinstallasjonene står man på samme sted som fotografene gjorde da de tok bildene. Endringene i landskapet gjennom det siste århundret er ikke vanskelig å oppdage!Fotoinstallasjonene er satt opp på Tvervik, ved brua til Vold, ved Storågbrua i Tollå og to på Molid.

Ta av fra E6 i Saltdal til Rv812. Fortsett fra Vesterli på Rv 813 over Beiarfjellet. Fra fjellet er det flott utsikt til Beiardalen, som ligger mellom Beiarfjorden og Svartisen. Daglig bussforbindelse fra / til Bodø, ca 10 mil.

Barn gratis, voksen kr 90

Billetter til arrangementer ved tunet kan kjøpes via ebillett.no

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

27/6 - 12/8: tirsdag til lørdag kl 11.00-16.00

Stengt mandag og søndag

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Beiarn bygdetun

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Beiarn

Det er ikke flere aktiviteter i Beiarn