Barnas seter og lekeområde Vierli

Barnas seter er en del av parkerings- og utleiehytte-området til Rauland skisenter. Området med dyrene ligger tilbaketrukket fra veien. Der kan barna oppleve geiter, ender, kaniner mm på nært hold. Lekeplass ved parkeringsplassen med egen bane med gokart- og traktorsykler til utlån. Ballbane/lekepla

 Familieturer
 Familieturer
Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Barnas seter er en del av parkerings- og utleiehytte-området til Rauland skisenter. Området med dyrene ligger tilbaketrukket fra veien. Der kan barna oppleve geiter, ender, kaniner mm på nært hold. Lekeplass ved parkeringsplassen med egen bane med gokart- og traktorsykler til utlån. Ballbane/lekeplass, basketkurv og badminton-/volleyball-nett. Hoppepute, trampoliner og "Tarzan-sklie". Gratis og til fri bruk. Kafé.

Vierli Turistsenter tilbyr egen turorientering tilrettelagt for barnefamilier med åtte poster i nærområdet, kart fåes i kafeen. I tillegg har senteret et "vardebyggertilbud" til dem som bestiger tre av de nærliggende fjelltoppene. Alle som fullfører turorienteringen eller bygger varde, får diplom og en liten premie.

Vierli kafeteria har utleie av båt og kano på de nærliggende U-vatn og Oksjatjønn. Gratis fiske for overnattingsgjester. Andre kan kjøpe fiskekort på turistkontoret i Rauland. Andre vann med godt fiske 8-10 kilometer fra Vierli er Totak, Lognvikvatn, Tansvatn og Møsvatn.

Det er over 10 km med merkede rundturstier for fjellvandring i området. Stiene er tilrettelagt med klopper, slik at man går tørrskodd nesten hele turen. Et flott vartegn og en passende familieutflukt med mindre barn er skulpturen "Vidsyn", 15-20 minutter fra kafeen.

Turen opp til "Falkeriset" er en barnevennlig tur på ca 3 kilometer hver vei. Fra toppen ser man på en klar dag Hardangervidda, Gaustatoppen, Møsstrond og Rauland. Navnet kommer av flakefangsten som foregikk her på 1700-tallet. Deler av stien går på en vakker steinsti, bygget av sherpaer fra Nepal. Startpunktet er et stykke nor for Vierlig, og veien inn til p-plass med informasjonskilt og start åpner først 1/6.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Lekeplassen er åpen hele sommersesongen

Barnas seter: 1/7 - 30/8

Kafé: kl 11.00-17.00 (kun lørdag og søndag fra 15/8)

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Barnas seter og lekeområde Vierli

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.