BarnasNorge.no starter 2022 med nytt utseende og enklere søk etter aktiviteter og arrangementer. Uten at det går ut over et mangfoldig, og rikholdig, innhold! Tvert imot, vi oppdaterer løpende flere aktiviteter enn noen gang tidligere. Og med flere aktiviteter følger flere arrangementer, for eksempel barneforestillinger eller familiedager på bibliotekene.

I den nye versjonen av BarnasNorge.no er særlig arrangementer gjort lettere tilgjengelig. Vi har fått mange spørsmål fra foreldre og besteforeldre om nettopp dette. Det er begrenset hvor mange ganger barna synes det er spennende å besøke et museum, men to arrangementer er sjelden like, selv om det er i regi av samme museum!

Det er, naturlig nok, flest arrangementer i områder med mange innbyggere. Derfor har vi i arrangementsmenyen *fokusert på de største byene, og Viken *(så lenge det varer ...) som det mest folkerike fylket.

Antall arrangementer er begrenset ved inngangen til 2022 på grunn av nasjonale og regionale koronarestriksjoner. Noen aktiviteter har fastholdt arrangements-kalenderen og avlyser løpende arrangementer inntil restriksjonene oppheves. Andre har valgt å fjerne alle arrangementer i kalenderen inntil situasjonen normaliseres. Så snart dette skjer vil BarnasNorge.no være klare ved tastaturet!

Publisert 
2.1.2022
 i kategorien 
Nyheter

Flere artikler i kategorien 

Nyheter

Vis alle

Meld deg på nyhetsbrevet og bli tipset om morsomme aktiviteter for barn 1 gang i uken!

Vi spammer ikke. Les vår Personvernserklæring
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.