Barnefilmfestivalen i Kristiansand er et av Norges største kulturarrangementer for barn og unge, og den største filmfestivalen for målgruppen, som er barn i alderen 6-13 år. Det vises også filmer for enda mindre barn. Festivalen foregår 25. - 30 april, men hvor det primært er skoleklasser som er målgruppen på dagtid på hverdager, er det familiepublikummet som står i fokus i helgen.

Lørdag 29. april er det mange filmer å velge mellom, også for de minste. Flere har ingen aldersgrense, mens andre har 6 eller 9 års aldergrense. Søndag 30. april er det mulig å "smugtitte" på filmen "Birk & Magna - gruvens mørke hemmelighet" en ny, stor, norsk barnefilm, som først har premiere 9. juni. Den var også åpningsfilmen for festivalen den 25. april. Det er også flere av filmene som vises lørdag som også vises søndag.

Se festivalens egne filmanbefalinger for lørdag og søndag! Billetter kr 75.

I Larvik er det også mulig å "smugtitte" på filmen "Birk & Magna - gruvens mørke hemmelighet" lørdag kl 12.30. På Bølgen kino arrangeres Bølgen Barnefestival hele 29. april. De første filmvisningene er kl 08.30, før det er det "sjampanje-saft og frokost-vaffel". I løpet av dagen blir det ansiktsmaling, besøk av Spinn Sirkus og salg av sukkerspinn og pølser. Billetter kr 90. Se hele barnefilmprogrammet på Bølgen kino.

Publisert 
27.4.2023
 i kategorien 
Aktivitetstips

Flere artikler i kategorien 

Aktivitetstips

Vis alle

Meld deg på nyhetsbrevet og bli tipset om morsomme aktiviteter for barn 1 gang i uken!

Vi spammer ikke. Les vår Personvernserklæring
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.