UpSkill: Eldorado - gaming leir

En ferieaktivitet for ungdom fra 11 år med interesse for gaming. Fem dager med et variert program pakket med læring og moro. Vi vil fokusere på god og respektfull oppførsel, lære om nettvett, sosial trening og personlig utvikling, og selvsagt moro med ulike dataspill. Hver dag drar vi ut av huset, spiser lunsj mens vi er på besøk til Oslo Reptilpark, spiller minigolf på Oslo Camping, tar en badetur til Sørenga, eller går på utforsking i byen.

Deltakerne deles inn i fire grupper av 10-15 personer og følges av hver sine gruppeledere (coacher), som gjerne selv er aktive esport-utøvere. Coachene følger deltakerne gjennom hele uken, og deler av sine egne tips og triks, foruten å gi personlig veiledning og oppfølging. De vil lære deg hvordan du kontrollerer din egne følelser mens du spiller, samarbeider internt i laget, kommuniserer, gir deg tips for mental trening, fysisk fostring og kosthold, samt ulike taktikker og tips du kan bruke i selve spillet.

Under campen vil alle deltakerne få anledning til å prøve seg på egenhånd med å bygge en egen PC, lære om streaming, spille VR, eller spille på Eldorado storskjerm. Kanskje får vi også besøk av noe kjente gaming-personligheter. Kort fortalt handler UpSkill:Summer om å ha det gøy med spill, finne nye venner og bli en bedre spiller. Også erfarne gamere vil ha glede av UpSkill:Summer. Det er begrenset antall plasser (50 stk) hver uke.

Etter at det ordinære programmet på campen er over kl 17.00, er det fritt fram for deltakerne å fortsette å spille resten av dagen gratis på Eldorado. Gjerne sammen med foreldre som vil lære litt mer om hva gaming og esporten går ut på.

Arrangementer hos UpSkill: Eldorado - gaming leir

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.