Real Escape game Stavanger

Løs gåten innen tidsfristen og finn veien ut av rommet! Spillene er utfordrende, men ikke skremmende. God underholdning for hele familien, men det kan være vanskelig for barn under 8-10 år å løse oppgavene, alt etter kompleksiteten på spillet. Barn under 14 år som spiller sammen må uansett har en voksen følgesperson pr lag.

"The Jungle", basert på eventyrfilmen "Jumanji" fra 1994 egner seg spesielt godt for familier med barn fra 8 år. 2-5 spillere kan spille. Jungelen er dyrenes verden, så se opp for kosete elefanter, og rampete apekatter! Tidsfrist 60 minutter.

"Black & White" er et annet konsept som går ut på at to lag konkurrerer om å løse oppgaver i to identiske, men adskilte rom. Her gjelder det å bli fortest ferdig med å løse oppgavene. Ikke for å slippe ut av rommet, men for å vinne over det andre laget!

Sjekk hjemmesiden for flere escape rooms hos Real Escape, og kontakt dem for å høre hvilke som er barnevennlige.

Escape room konseptet går ut på at en gruppe, minimum to personer, låses inn i et rom fylt med gåter som må løses innen en gitt tid, som regel 60 minutter, for å klare å slippe ut av rommet innen tidsfristen. For å løse gåtene må deltakerne finne ledetråder, som i noen «escape rooms» hovedsakelig finnes gjennom dataspill-løsninger, og i andre gjennom observasjon av gjenstander i rommet, og praktiske oppgaver. Løsningene kan for eksempel være å finne frem til en tallkombinasjon som åpner låsen til neste oppgave, eller tittelen på en bok som neste oppgave er gjemt i. To grupper kan spille mot hverandre, eller deltakerne i en gruppe er motstandere. Familier kan ha mye moro i et escape room!

Arrangementer hos Real Escape game Stavanger

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.