Lyngenfjord Bungee

Lyngenfjord Bungee tilbyr en av Turist-Norges best bevarte hemmeligheter: strikkhopp over Gorsajuvet, som er Nord-Europas dypeste canyon. På hele 153 meter blir dette en opplevelse som man sent vil glemme, ettersom det er kjent som Europas trangeste strikkhopp. Minstealder 16 år.

Arrangøren oppgir minstealder på 16 år, og høyde til 145 - 210 cm og vekt 45 til 110 kg. Hør med arrangøren om dette innebærer mulighet for at ungdom under 16 år kan slippe til.

På vei til Gorsabrua kan man gå via Ankerlia hvor man har mulighet til å besøke Birtavarre Gruver. Ruinene etter gruvene ligger ved parkeringsplassen til Ankerlia, etter å ha krysset en liten bro, og vitner om et stort industrieventyr som fant sted i årene 1898-1919.

I gruvene jobbet det på det meste over 250 ansatte under vanskelige forhold: skandinavere, finner og russere. Hele gåturen er på litt over 8 km og tar 3-4 timer, og har middels vanskelighetsgrad, men det finnes kortere ruter. Alternative ruter kan sees på https://visit-lyngenfjord.com/no

Arrangementer hos Lyngenfjord Bungee

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.