Lista Adrenalin Park

Parken beskriver seg selv som den største adrenalinparken i Norge. Det er tilbud som gokart, escape room, trampolinepark, boble-fotball, VR-briller, paintball, og jaktsimulator.

Gokartbanen er 760 meter lang. Det er en proff bane som også amatørene får prøve seg på! Aldersgrensen for vanlig gokart er 15 år, for barnekarter 10 år. Barnekartene har en topphastighet på 25 km/t, mens voksenkartene har en topphastighet på 50 km/t. En runde varer i ca 10 minutter.

Escape room er en populær aktivitet som går ut på å løse gåter innenfor en gitt tid for å finne nøkkelen til å komme ut av rommet man er "innesperret" i. Spillene har forskjellig vanskelighetsgrad, så det gjelder å velge de enkleste spillene for også å få med barna. For barn under 10 år vil utbytte variere, alt avhengig av forståelse og tålmodighet, også fra de voksnes side! Adrenalinparken har spillet "Tesla" som er velegnet for familier.

Trampolineparken fyller en stor hangar og har utfordringer for dem som vil prøve balansekunster og andre utfordringer, og de som bare vil hoppe trampoline. Blant annet er det Ninja junior bane, trampoline basketball og skumgroper. Det er også lekeapparater for de minste barn.

I tilknytning til adrenalinparken ligger Norges største innendørs skatepark, FlipSide Skatehall, med 2500 m2 med bowl, foam pit mm. Aldersgrensen er 10 år.

Lista Fly- og Næringspark, som adrenalin- og skateparken tilhører, ligger 15 kilometer fra Farsund sentrum, 90 kilometer fra Kristiansand og 170 kilometer fra Stavanger.

Arrangementer hos Lista Adrenalin Park

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.