Denne aktiviteten er ikke lagt til i noen aktivitetskategorier

JordbærEventyret - familiedag

JordbærEventyret har som mål å være Norges friskeste barne- og familiefestival. På jordbærgården blir man ønsket velkommen av jordbærkongen. På kongsgården er det morsomme gårdsaktiviteter for store og små, samt noe å bite i. I Trollskogen bor det mange troll og muligheten for å treffe noe er stor.

 Familiefestival i Sylling
 Familiefestival i Sylling
Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

JordbærEventyret har som mål å være Norges friskeste barne- og familiefestival. På jordbærgården blir man ønsket velkommen av jordbærkongen. På kongsgården er det morsomme gårdsaktiviteter for store og små, samt noe å bite i. I Trollskogen bor det mange troll og muligheten for å treffe noe er stor. Her får man også med seg et kart som hjelper deg gjennom trollskogen. ARRANGEMENT.

Utenfor trollskogen finner du bademuligheter og Norges største "sandkasse" med mye leker for de minste. På scenen blir det også holdt ulike show for barna ( legges ut nytt program hvert år ). Jordbærprinsesseskolen arrangeres for barn mellom 4 og 8 år. Her får man lånt både prinsessekroner og prinsesseskjørt og man blir tatt med inn i den ekte prinsesseverden.

Festivalen tilbyr aktiviteter og underholdning av svært høy kvalitet. Her vil man få mange flotte sommerminner. På vei hjem kan man kjøpe med seg både jordbær, grønnsaker og salat fra lokale gårdeiere

Barn under 2 år gratis, barn kr 100, voksen kr 200

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

2/7 - 2022

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på JordbærEventyret - familiedag

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i

Det er ikke flere aktiviteter i