Hallingdal Feriepark

Hallingdal Feriepark er betegnelsen for en rekke aktiviteter knyttet til campingplassen i området: klatreparken Høyt & Lavt Hallingdal, lekelandet Hurramegrundt!, lekeveggen Hallingkastet, 4H besøksgård, stor utendørs sykkelpark, og Eventyrgolf, og en minigolfbane med kunstgress. Badeplass og utleie av kajakk, kano og robåt, og sykler. Restaurant, kafé og butikk.

Hurramegrundt! lekeland er på 300 m2, i flere etasjer, og utstyrt med klatrestativer, sklier, tau, ballbinge og alt det som hører til et lekeland. Det er gode muligheter for voksne til å slappe av i kaféområdet. På utsiden av bygget er det en 11 meter høy lekevegg, "Hallingkastet". Veggen er konstruert slik at barna aldri kan falle (i verste fall) mer enn maksimum 1,5 meter. De som kommer seg helt til toppen kan klatre ned veggen igjen, eller ta Norges lengste spiralsklie ned. På bakken er det husker, lekestativ og en hoppepute.

Hallingdal 4H besøksgård har lamaer, geiter, kaniner, påfugl, lam, griser m.m. Leilighetsvis mulighet for tur på hesteryggen eller å sitte på med traktoren Gråtass rundt om i parken. Barna kommer tett på mange ulike dyr, og kan være med på mating, stell og ponniridning.

Hallingdal Sykkelpark er veldig populær. Den har hopp, doseringer og linjer man velger selv. Den er stor og godt synlig i terrenget og har utfordringer for alle i familien, enten det er med støttehjul eller "proff"sykkel. Fokus er på øving av grunnleggende ferdigheter på terrengsykkel.

Eventyrgolf er en 12 hulls minigolfbane på kunstgress. Dekor og kulisser har gitt nvan til hullene: Ål stasjon, Styltehytta, kua, traktiren, utedassen med flere.

Høyt og Lavt Klatrepark Hallingdal, se egen aktivitetsprofil på BarnasNorge.no.

Arrangementer hos Hallingdal Feriepark

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.