Gravity Sports Tønsberg

Gravity Sports består av flere innendørs haller for "Free movement sports". Tren på nye triks på trampolinene og tumblerne, konkurrer på "Battlebeam", spill med familie eller venner på kanonballbanen, tren på Parkour eller Tricking, få ekstra utfordringer på supertrampoliner i "performance"-avdelingene, balanser på slakk line mm. I henhold til parkens omtale av seg selv så skiller den seg ut "ved å satse på barn og familier i tillegg til .... ungdom og unge voksne."

Nedre aldersgrense er 4 år for de fleste områdene i parken. Søndager kl 09.00-10.00 er imidlertid hele parken reservert for foreldre med barn 1-4 år. I åpningstiden i øvrig har småbarn adgang til et eget småsprettområde med lekeapparater og mindre trampoliner. Her kan de minste hoppe, sprette, leke og boltre seg i et område kun for dem. Forutsetter oppsyn av en voksen eller foresatt.

Parken har også et Virtual Reality (VR) senter med spill som flere kan delta på. Her kan hele familien spille mot hverandre i en eventyrlig virkelighet sett og hørt gjennom et VR-headset. Et annet VR-konsept som tilbys er et virtuelt Escape Room. I stedet for å løse gåter sammen i et fysisk rom, løser man gåter sammen i et digitalisert rom. Rommene man kan velge mellom har forskjellig vanskelighetsgrad. De fleste Escape Room passer for barn fra 10 år, men fordi oppgavene kan være komplekse anbefales det at barn spiller sammen med en voksen

Arrangementer hos Gravity Sports Tønsberg

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.