Denne aktiviteten er ikke lagt til i noen aktivitetskategorier

BOO! Barnefestival

BOO! Barnefestival (BOO = Barnas Oslo Open) 17. og 18. april er kunstner-workshops for barn og unge fra 0 til 18 år forskjellige steder i Oslo. Noen workshops har påmelding, andre har drop-in. Det er anbefalt å melde seg på der det er mulig. Workshoppene gir barna et innblikk i en kunstners verden,

 Kunstfestival i Oslo
 Kunstfestival i Oslo
Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

BOO! Barnefestival (BOO = Barnas Oslo Open) er kunstner-workshops for barn og unge fra 0 til 18 år forskjellige steder i Oslo. Noen workshops har påmelding, andre har drop-in. Det er anbefalt å melde seg på der det er mulig. Workshoppene gir barna et innblikk i en kunstners verden, og barna får mulighet for å skape sine egne arbeider på kunstnerens arbeidsplass – atelieret.

Workshops for barn har påmelding, eller er drop-in, forutsatt at det er ledige plasser. Arrangøren anbefaler å forhånds-påmelde barna på alle de workshoppene som de har lyst til å delta på. Se aktivitetens hjemmeside for program og påmelding. Du melder på ved å sende en e-post merket med NAVN PÅ ØNSKET KURS til formidling@osloopen.no. Inkludér også antall barn, navn og alder på barna, telefonnummer, samt ønsket tidspunkt. Du mottar en bekreftelse fra Oslo Open.
 
Alle workshops er utarbeidet og skapt av kunstneren som arrangerer den. Klikk på aktivitetens hjemmeside og få en oversikt over workshops for barn. BOO! Barnefestival er en del av arrangementet Oslo Open, som omfatter et stort antall kunstnere og atelierer. Selv om barna ikke ønsker å delta på workshops er dagen velegnet for en atelierutflukt for hele familienPå Oslo Opens hjemmeside er det et kart med oversikt over alle atelierene som deltar. Man kan delta på guidet tur fra atelier til atelier, eller lage sin egen tur ved hjelp av festivalens digitale GPS kart. Kartet fungerer like godt på mobil og nettbrett som på pc. Guidede turer starter forskjellige steder i Oslo, med 2-3 turer i løpet av dagen fra hvert sted, og varighet 1,5, 2,0 eller 2,5 timer. Turene er drop-in og gratis. Egner seg best for familier med litt eldre barn Oslo Open Kunstfestival ble etablert i 2000 av kunstnere og en rekke større og betydningsfulle kunstinstitusjoner. Formålet er å etablere nye kontaktflater mellom kunsten og publikum. Det gir ikke-etablerte kunstnere en mulighet for å bli oppdaget av andre enn de etablerte institusjonene, også utenlandske.

Listen med navn som yter støtte til arrangementet understreker betydningen av Oslo Open som et vindu mot Oslos kunstscene: Oslo Kommune, Norsk Kulturråd, Utenriksdepartementet, Fritt Ord, Bildende Kunstneres Hjelpefond og Norske Kunsthåndverkere m fl.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Oslo Open '22: 23. - 24. april kl 12.00-18.00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på BOO! Barnefestival

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i

Det er ikke flere aktiviteter i